Vraag een incident analyse aan

Hulp nodig om een incident te bespreken?

Hoge werkdruk

Het is een feit.
Werken in de zorg gaat vaak gepaard met een hoge werkdruk. Uit de vele gesprekken die wij hebben met professionals blijkt dat er in de hectiek van het moment minder wordt stilgestaan bij het bespreken van een spanningsvolle situatie of een incident.
Hoe dat komt? De meest voorkomende argumenten: geen tijd voor, geen ruimte, of onderling geen veiligheid om ‘fouten’ te durven bespreken. Herkenbaar?

Staat jouw team onder een hoge werkdruk en heb je te maken met grensoverschrijdend gedrag van cliënten en patiënten? Ken je Trifier nog niet, en ben je benieuwd naar wat we voor jou(w) team of organisatie kunnen betekenen? Boek dan een incident analyse voor € 99,- (ex btw)

Voor € 99 (ex btw) krijg je de juiste praktische handvatten en weet je voortaan:

Over Trifier

Trifier is hét opleidings- en expertisecentrum voor professionals, op gebied van complexe communicatie en de-escaleren van spanningsvolle situaties en agressie.

We geven praktische handvatten om gedrag van mensen te analyseren en doelbewust middelen en vaardigheden in te zetten om dit gedrag te beinvloeden, met blijvende impact. Van praktische trainingen voor professionals en teams tot advisering en onderzoek op strategisch niveau en veiligheidsbeleid.

Morgen nog sterker dan vandaag!
Omdat….jij je als professional op het werk veilig wil voelen. En na het werk trots wil thuiskomen. Wetende dat je hebt bijgedragen aan het bieden van goede en veilige zorg voor de cliënt.

“Graag wil ik laten weten dat onze forensische afdeling enorm positief & enthousiast is over het Intervisie gesprek. Zij hebben echt gestoeid met deze moeilijke casus en hebben nu veel zin in de uitwerking. Positief! Dank jullie wel! Jullie zijn Toppers!"

Maak kennis met Trifier

Ken je Trifier nog niet, en ben je benieuwd naar wat we voor jou(w) team of organisatie kunnen betekenen? Boek dan een incident analyse voor € 99,- (ex btw)

In twee stappen een incident analyse aanvragen

1.

Aanvragen

Stuur je aanvraag in via de button hieronder

2.

Incident analyse gesprek

Na ontvangst van de aanvraag plannen we een afspraak
om de analyse te bespreken

Plan hieronder jouw gesprek in

Vul bij “waar loop je tegen aan” kort de situatie in waar je (met je team) tegenaan loopt.

Na ontvangst van je aanvraag plannen we de afspraak in om de analyse te bespreken. We sturen je de afspraakgegevens via e-mail. Het gesprek vindt plaats via Zoom.

Dank voor het invullen!

Bedankt voor het verslag, het wordt doorgestuurd naar de projectmanager.

Trifier draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders