cropped-Trifier-logo-2.png

Auditiedag

Auditiedag voor trainingsacteurs

We zijn op zoek naar getalenteerde trainingsacteurs om ons team te versterken, en op 22 maart 2024 organiseren we hiervoor een speciale auditiedag. Als jij op zoek bent naar een carrière waarin je acteerprestaties kunt combineren met het begeleiden van leerervaringen, lees dan snel verder voor meer informatie over het proces!

PROCEDURE

Stap 1: Sollicitatie
Om te beginnen, stuur je jouw sollicitatie en motivatie (bij voorkeur in de vorm van een korte videoboodschap) naar werkenbij@trifier.nl. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur via mail een bevestiging van de ontvangst van je sollicitatie.

Stap 2: Shifting
Intern worden de inzendingen bekeken en beoordeeld. Als we je minder geschikt achten, dan ontvang je daarvan binnen 1 week bericht via mail. Als we denken dat jouw talenten wel aansluiten bij ons team, bellen we je binnen 1 week om je uit te nodigen voor de auditiedag op 9 oktober (exacte locatie nog onbekend, we kiezen altijd een locatie in het midden van het land).

Stap 3: Auditiedag
De auditiedag bestaat uit 2 rondes. De eerste begint om 09:00 uur en eindigt om 10:30 uur. De tweede start om 11:00 uur en eindigt om 12:30 uur. 
Na een korte introductie van Trifier en een voorstelronde, kun je je acteertalent tonen en betrekken we je bij verschillende situaties. Daarna volgen nog een paar rollenspellen.

Stap 4: No/Yes
Binnen een week na de auditieronde laten we je via mail weten of we je graag toevoegen aan ons team of niet. Indien we met je door willen, ontvang je diezelfde week een mail met toelichting over het vervolg, inclusief voorwaarden en details over tarieven en inwerken.

Stap 6: Modellendag
Op 4 april 2024 mag je dan ook naar onze modellendag komen, waar je de kans krijgt om onze organisatie beter te leren kennen. Je ontmoet hier andere ‘nieuwelingen’ van ons team en we vertellen wie we zijn, wat onze visie is, wat onze kernwaarden zijn, ons aanbod van trainingen en opleidingen, klanten etc. Daarnaast worden de modellen waarmee we werken uitgelegd. Er wordt stil gestaan bij inhoudelijke en vakdidactische uitgangspunten die de rode draad vormen tijdens de trainingen en opleidingsinterventies van Trifier.

Stap 7: Meekijken
Je krijgt ook de kans om twee trainingen van Trifier bij te wonen, zodat je ons werk in actie kunt zien. We zullen samen bepalen welke trainingen en data het beste bij jou passen. stemmen samen af welke trainingen en op welke data. Na deze stap ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan!

Dit is een mooie kans om je passie voor acteren te combineren met het begeleiden van leerervaringen. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken. Stuur vandaag nog je sollicitatie naar werkenbij@trifier.nl en begin aan een interessant nieuw hoofdstuk in je carrière!

Vacature Freelance Trainingsacteur Trifier

Dank voor het invullen!

Bedankt voor het verslag, het wordt doorgestuurd naar de projectmanager.

Trifier draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders