Trifier - de escalatie methodieken
Zoeken

Auditiedag

Auditiedag voor trainingsacteurs

We zijn op zoek naar getalenteerde trainingsacteurs om ons team te versterken, en op 19 september 2024 organiseren we hiervoor een speciale auditiedag. Als jij op zoek bent naar een carrière waarin je acteerprestaties kunt combineren met het begeleiden van leerervaringen, lees dan snel verder voor meer informatie over het proces!

Voor deze ronde zijn we specifiek op zoek naar trainingsacteurs die met ons willen samenwerken in België omgeving Antwerpen, Gent en Brussel. Ervaring in de sectoren Psychiatrie en Gehandicaptenzorg is een pré. Ook in Zeeuws Vlaanderen (sectoren GGZ, Maatschappelijke opvang en Verslavingszorg), Overijssel/Drenthe (VVT) en Brabant (Multi-inzetbaar) kunnen we trainingsacteurs gebruiken. 

PROCEDURE

Stap 1: Sollicitatie
Om te beginnen, stuur je je sollicitatie en motivatie (bij voorkeur in de vorm van een korte videoboodschap) naar werkenbij@trifier.nl. Je ontvangt een bevestigingsmail als we deze in goede orde hebben ontvangen. Insturen kan tot 2 september 2024

Stap 2: Shifting
Intern worden alle inzendingen bekeken en beoordeeld. Uiterlijk 2 september 2024 ontvang je van ons een bericht via mail. Ga je door dan nodigen we je uit voor onze auditiedag van 19 september 2024. We vragen je om ook de introductiedag op 30 september 2024 alvast vrij te houden.  Beide dagen gaan door bij Bos & Co, Vijf Eikenweg 59 in Oosterhout (NB).

Ben je weerhouden van de auditie ontvang je bericht via mail.

Stap 3: Auditiedag
De auditiedag bestaat uit 2 rondes. De eerste begint om 09:00 uur en eindigt om 10:30 uur. De tweede start om 11:00 uur en eindigt om 12:30 uur. Je wordt op één van deze twee rondes uitgenodigd. 

Na een korte introductie van Trifier en een voorstelronde, kun je je acteertalent tonen en betrekken we je bij verschillende situaties. Daarna volgen nog een paar rollenspellen. We werken in kleine groepen van 8 auditanten.

We geven je alvast mee dat we zoeken naar profielen die snel kunnen schakelen binnen de verschillende zorgsectoren, oog hebben voor feedback en het leerdoel ondersteunen alsook meebewegen met de deelnemer.

Stap 4: No/Yes
Binnen 2 werkdagen na de auditieronde mag je een mail van ons verwachten. Indien we met je door willen, ontvang je diezelfde week een mail met toelichting over het vervolg, inclusief voorwaarden en details over tarieven en het inwerkprogramma.

Stap 5: Introductiedag
Op 30 september 2024 word je dan ook verwacht op onze introductiedag, waar je onze organisatie beter leert kennen. Je ontmoet andere (nieuwe) trainers en acteurs. We vertellen je wie we zijn en waar we voor staan. We vinden het belangrijk om je kennis te laten maken met de Trifiermethodiek en stil te staan bij inhoudelijke en vakdidactische uitgangspunten tijdens onze trainingen.

Kun je niet aanwezig zijn tijdens de introductiedag? Dan vragen we je in te schrijven voor de volgende auditieronde. Het is niet mogelijk om enkel de auditie te doen en vervolgens niet aan te sluiten bij de introductiedag.

Stap 6: Inwerkprogramma
Tijdens het inwerkprogramma woon je twee keer een training van Trifier bij. We kijken samen naar welke trainingen en data het beste bij jou passen. Na deze stap ben je klaar om zelf aan de slag te gaan!

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken. Stuur vandaag nog je sollicitatie naar werkenbij@trifier.nl en begin aan een interessant en leerzaam nieuw hoofdstuk in je carrière.

Benieuwd wie onze trainers en trainingsacteur zijn? Je vindt ze op deze pagina.  

Vacature Freelance Trainingsacteur Trifier

Dank voor het invullen!

Bedankt voor het verslag, het wordt doorgestuurd naar de projectmanager.

Trifier draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders