cropped-Trifier-logo-2.png
Team Trifier

Wie zijn we, wat doen we

Opleidings- en expertisecentrum

Trifier is hét opleidings- en expertisecentrum voor professionals, op gebied van complexe communicatie en de-escaleren van spanningsvolle situaties en agressie.

We geven praktische handvatten om gedrag van mensen te analyseren en doelbewust middelen en vaardigheden in te zetten om dit gedrag te beïnvloeden, met blijvende impact. Van praktische trainingen voor professionals en teams tot advisering en onderzoek op strategisch niveau en veiligheidsbeleid.

Waarom

Morgen nog sterker dan vandaag!

Omdat….jij je als professional op het werk veilig wil voelen. En na het werk trots wil thuiskomen. Wetende dat je hebt bijgedragen aan het bieden van goede en veilige zorg voor de cliënt.

Het resultaat: vol trots en met impact aan het werk.
De essentie van ons werk

Vroegsignalering en de-escaleren

Bij een veilige en vrije werk- en leeromgeving zijn vroegsignalering en op de juiste manier de-escaleren essentieel. We bieden concrete handvatten, begeleiding en cliëntvriendelijke methodieken bij het voorkomen van en omgaan met onveilige situaties en escalerend gedrag. Bij grensoverschrijdend of onbegrepen gedrag, conflictsituaties of agressie. Onze trainingen en ontwikkeltrajecten richten zich op bewustwording rondom de eigen houdings-communicatie, het (h)erkennen van soorten agressie, multidisciplinaire samenwerking en beleidsontwikkeling op agressie- en conflicthantering. Een respectvolle verbinding tussen cliënt, professional en organisatie is ons uitgangspunt.

Methodiek en werkwijze

Onze expertise bestaat uit de unieke combinatie van praktijkervaring in de zorg, wetenschappelijke kennis, eigen onderzoeksmethoden en didactisch onderbouwde leermethoden. Onze trainers, adviseurs en trainingsacteurs komen zelf uit de zorgpraktijk en kennen het zorgveld daardoor als geen ander. We werken met eigen ontwikkelde, wetenschappelijke en in de praktijk bewezen leer- en ontwikkelmodellen. De basis van onze werkwijze is de Human Right Approach, waarbij de veiligheid en rechten van zowel cliënten als professionals centraal staan.

Trifier draagt bij aan

Het Trifier Team

Trifier bestaat uit een team van ruim 50 professionals. Samen werken we aan de mooiste opdrachten om zorg en welzijn én de medewerkers van onze opdrachtgevers verder te professionaliseren. Onze adviseurs, trainers en trainingsacteurs onderscheiden zich door hun uitgebreide vakkennis, praktijkervaring, praktische en interactieve werkwijze en hun betrokkenheid. Enthousiasme voor ons vak is wat ons bindt!

Annit Knevels

Partner Trifier

Frank van Gool

Partner Trifier

Anja Brouwers

Projectmanager

Chantal Nieuwenkamp

Projectmanager

Janneke Nix

Projectmanager

Cecile van Rooijen

Projectmanager

Jelle van Gool

Planning & support

Colinda van Knippenberg

Financiële administratie

Martin Notté

Manager FEAD

Erkenningen en accreditaties

Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij Trifier centraal. Onze kwaliteitskeurmerken en accreditaties zijn daar een onderdeel van. Continu leren en ontwikkelen zien wij ook als belangrijke voorwaarden voor kwaliteit. Daarom neemt Trifier deel aan diverse professionele netwerken, we dragen bij aan symposia en we delen onze kennis vanuit onze ervaring en onderzoek via congressen en wetenschappelijke tijdschriften. We nodigen met regelmaat klanten uit om met ons na te denken over specifieke thema’s of we vragen hen om ons feedback te geven op de inhoud en kwaliteit van onze producten.

Samenwerking en kennisdeling

Door de combinatie van ervaring en kennis uit de praktijk, onderzoek en samenwerking met diverse kennispartners en zorginstellingen, zorgen we voor altijd up-to-date ontwikkeltrajecten die aansluiten bij actuele thema’s en wetgevingen. We werken in Nederland en België voor grote en kleine instellingen in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, verslavingszorg, ouderenzorg, algemene ziekenhuizen, eerstelijnszorg en speciaal onderwijs. Daarnaast participeren en adviseren we in diverse zorg- en overheid gerelateerde netwerken. Ook werken we samen met onder andere Radboud Universiteit, Tilburg University (Tranzo), Erasmus Universiteit en De Haagse Hogeschool.

Klantervaringen

"Onder begeleiding van Trifier hebben we aandachtsfunctionarissen getraind om het thema veiligheid actief te houden en te borgen"
Ton de Bruyn
Adviseur arbeid en gezondheid, ETZ
“Onze medewerkers groeien in hun zelfvertrouwen en hun professionele handelingsbekwaamheid”
Jan Joosten
Senior Opleidingsadviseur, Victas/Jellinek
"De trainingen van Trifier sluiten aan op onze praktijk en werken bovendien teamversterkend"
Marjolein Jochems
Hoofd Afdeling Psychiatrie, Albert Schweitzer ziekenhuis

Al meer dan 95.000 zorgprofessionals
van 350 organisaties gingen je voor

Ook met ons werken? -> Bekijk ons aanbod

VACATURE

Ben jij een Marketingcommunicatie professional en heb je affiniteit met de zorg? Dan is deze vacature misschien wel precies wat je zoekt!

En komen we graag in gesprek met jou. Kijk voor alle informatie op: www.trifier.nl/vacatures

Trifier draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches